- wiedźmi kociołek
- pysznieJemy
- słodkości
- strefa wege
- przetwory
- sielski zakątek
- wyprawy
środa, 28 grudnia 2016
Przeminęły święta...
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Też bardzo lubię klimat tych Świąt. Piękna choinka.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam. :) .
Miło mi. Pozdrawiam serdecznie :)
UsuńDla mnie święta jako takie się skończyły ale czas świąteczny nadal trwa :) Pięknie przyozdobiłaś dom , pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńFakt, mamy przed sobą karnawał- też cudowny okres. Pozdrawiam :)
UsuńCiekawe i piękne dekoracje. U mnie taki klimat będzie utrzymywał się jeszcze przez miesiąc. Zawsze trzymam choinkę do końca stycznia :)
OdpowiedzUsuńDziękuję. Moja choinka tak długo się nie utrzyma, chociaż lubię na nią patrzeć. Pozdrawiam :)
UsuńŚliczne dekoracje!Piękne zdjęcia, fajny klimat! Szczęśliwego Nowego Roku!
OdpowiedzUsuńWszystkiego dobrego w Nowym Roku ! Pozdrawiam serdecznie :)
UsuńI znowu musimy czekać rok na kolejne świętowanie. Ozdoby przypominają Święta, które minęły. Spokojnego 2017 roku !
OdpowiedzUsuńDzień za dniem szybko mija, nim się obejrzymy znów będzie Boże Narodzenie. Wszystkie co najlepsze w Nowym Roku ! Pozdrawiam serdecznie :)
UsuńBardzo milutko i świątecznie u Ciebie:)))mam taką samą kolejkę:)))Pozdrawiam i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę:)))
OdpowiedzUsuńDziękuję, tę kolejkę uwielbiam. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku ! :)
UsuńCudowne dekoracje i piękne świąteczne zdjęcia!
OdpowiedzUsuńMiłość, pokój i szczęście niech towarzyszą Tobie i Twoim Najbliższym przez cały Nowy Rok 2017!
Pozdrawiam noworocznie:)
Dziękuję za piękne życzenia i również wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twoich bliskich. Pozdrawiam serdecznie :)
UsuńDziekuję, jeszcze trochę na nią popatrzę. Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńNina dekoracje jak w Szwedzkich domach .Piękne ☺ i choinka super,ja swoja jutro rozbieram,bo sypie igły ,w tym roku jakaś słaba odmiana była::)
OdpowiedzUsuńNina zakwas bardzo prosto się robi....Kup tylko żytnią mąkę,weź np. litrowy słoik ,lub głębszą miseczkę ,wsyp dwie szkl.mąki zalej wodą , ciasto musi być lekko geste,wymieszaj dobrze,przykryj i odstaw w ciepłe miejsce.Po trzech dniach już zmieni smak ,możesz wymieszać ,możesz zostawić jeszcze na dwa dni,w zależności jaki chcesz mieć smak zakwasu ,więcej lub mniej kwaśny.Ja zawsze w pojemniczku wkładam do szafki ,bo z tyłu jest kaloryfer i w szafce jest ciepło::) Trzy dni wystarcza by zakwas był dobry..Na zalewajkę tak samo się robi tylko rzadszy jak ciasto naleśnikowe::)))
Niektóre z nich kupiłam jysku to dlatego. Dziękuję za przepis na zakwas, po niedzieli zrobię i upiekę chlebek. Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńHope you enjoyed your new year celebration with your precious family.
OdpowiedzUsuńYou are very good at your photography as your capturing has strong artistic touch .Loved each piece of art!